Evenementen


De aankomende evenementen van Laus Deo zijn:

4 mei: Fanfare: Herdenking Monument Emmen/Dodenherdenking.

8 mei: Fanfare/New2See: Optreden Zuidermarke: New2See en de Fanfare spelen hun jaarlijkse optreden in het Verzorgingstehuis Zuidermarke in Emmen. Het belooft een muzikale belevenis te worden voor de bewoners van dit verzorgingstehuis. Ook New2See (het opleidingsorkest) speelt een deel van de avond mee.

12 t/m 14 mei: Leden Laus Deo: Kampeerweekend

25 meiMarching Showband: Avondvierdaagse Klazienaveen: De marching showband speelt tijdens de afsluitende dag van de avondvierdaagse in Klazienaveen. Wij lopen de laatste 2,5 km mee.

9 juniMarching Showband: Avondvierdaagse Borger: De marching showband speelt tijdens de afsluitende dag van de avondvierdaagse in Borger. Wij lopen de laatste 3 km mee.

16 juniMarching Showband: Avondvierdaagse Emmer-Compascuum: De marching showband speelt tijdens de afsluitende dag van de avondvierdaagse in Emmer-Compascuum. Wij lopen de laatste paar kilometers mee.

17 en 18 juniNew 2 See: Alles Kids Festival:

10 juli: Allen: Laatste repetitie voor de zomervakantie.

ZOMERSTOP VAN  11 JULI TOT 28 AUGUSTUS

3 september (onder voorbehoud)FanfareOpenluchtdienst startzondag: Laus Deo speelt tijdens de Openlucht kerkdienst van de Protestante Gemeente Emmen in het Rensenpark (Oude Dierentuin) in het Centrum van Emmen.

7 oktober: Leden Laus DeoStudiedag: Laus Deo gaat ten voorbereiding van het grote concert in het najaar van dit jaar een hele dag opsluiten. Er wordt dan druk geoefend met de secties en het hele orkest.

2 december: Leden Laus DeoStudiedag: Laus Deo gaat ten voorbereiding van het grote concert in het najaar van dit jaar een hele dag opsluiten. Er wordt dan druk geoefend met de secties en het hele orkest.

15 decemberAllen: Jubileumconcert

16 decemberAllen: Jubileumconcert

23 decemberShowband: Kerstoptreden: Vlak voor Kerst speelt Laus Deo op verschillende locaties.

24 decemberFanfareKerstavond: Traditiegetrouw speelt Laus Deo tijdens de kerstavond kerkdienst. Dit jaar is Laus Deo te bewonderen in het Schepershof te Emmerhout, Emmen.

25 decemberFanfareKerkdienst: Dit jaar speelt Laus Deo ook op 1e kerstdag bij de kerkdienst in Nieuw Amsterdam.