Evenementen


De aankomende evenementen van Laus Deo zijn:

22 juniMarching Showband: Avondvierdaagse Stadskanaal: De marching showband speelt tijdens de afsluitende dag van de avondvierdaagse in Stadskanaal. Wij lopen de laatste 3,5 km mee. Meer info: Avondvierdaagse Stadskanaal.

25 juni: New2See & FanfareOptreden Zuidermarke: New2See en de Fanfare spelen hun jaarlijkse optreden in het Verzorgingstehuis Zuidermarke in Emmen. Het belooft een muzikale belevenis te worden voor de bewoners van dit verzorgingstehuis. Ook New2See (het opleidingsorkest) speelt een deel van de avond mee.

ZOMERSTOP VAN  9 JULI TOT 27 AUGUSTUS

2 septemberFanfareOpenluchtdienst startzondag: Laus Deo speelt tijdens de Openlucht kerkdienst van de Protestante Gemeente Emmen in het Rensenpark (Oude Dierentuin) in het Centrum van Emmen.

8 septemberFanfareUitmarkt: Tijdens de opening van het culturele seizoen in de Gemeente Emmen, speelt de Fanfare van Laus Deo tijdens de Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt is nog veel meer te doen. Meer info: Uitmarkt Emmen.

22 september: Leden Laus DeoStudiedag: Laus Deo gaat ten voorbereiding van het grote concert in het najaar van dit jaar een hele dag opsluiten. Er wordt dan druk geoefend met de secties en het hele orkest.

30 september: FanfareKerkdienst: De fanfare van Laus Deo speelt mee tijdens de kerkdienst in het Schepershof in Emmerhout, te Emmen.

10 november: FanfareGenerale repetitie: Deze dag is bedoeld als grote repetitie met alle deelnemers van het theaterspektakel. De laatste puntjes komen op de ‘i’.

24 novemberFanfare & New2See: HET GROTE ALICE IN WONDERLAND THEATERSPEKTAKEL. Voor meer informatie, klik hier.

15 decemberShowband: Kerstoptreden: Vlak voor Kerst speelt Laus Deo op 2 locaties, Zuidermarke & Heideheim.

24 decemberFanfareKerstavond: Traditiegetrouw speelt Laus Deo tijdens de kerstavond kerkdienst. Dit jaar is Laus Deo te bewonderen in het Schepershof te Emmerhout, Emmen.

25 decemberFanfareKerkdienst: Dit jaar speelt Laus Deo ook op 1e kerstdag bij de kerkdienst in Nieuw Amsterdam.